Castiga cu Oriflame

Îți dorești un altfel de job? Un job în care:

✔ ai program flexibil
✔ nu ai șef
✔ câștigi bani în funcție de tine, de cât muncești
✔ ai permanent posibilitatea de a promova
✔ poți câștiga excursii în țară și în străinătate
✔ poți câștiga bonusuri substanțiale

Atunci ești în locul potrivit!
Știu că poate părea imposibil la început, dar Oriflame oferă toate aceste lucruri!
Dacă îți dorești un stil de viață diferit, Oriflame este cu siguranță o opțiune bună.

Cui i se potrivește acest job?

Oricui. Da! Chiar oricui. Dacă ai o personalitate independentă, cu siguranță îți vei alege un job flexibil.
De ce? Pentru că un job flexibil îți oferă liberatea de a îți planifica activitățile după bunul plac. Cu un job flexibil îți găsești echilibrul între viața profesională și cea personală!
Cea mai importantă resursă a noastră este timpul. Acesta este singurul limitat!
Alături de Oriflame, vei avea timp pentru educație, familie, prieteni, hobby-uri și călătorii.
Astfel, afacerea Oriflame este potrivită atât pentru elevi/studenți, mămici sau persoane care doresc o schimbare în viața lor.

Cum să îți începi propria afacere?

Îți ofer mai jos toate informațiile necesare pentru a avea o imagine clară asupra afacerii Oriflame și să poți face primii pași începând chiar de astăzi!

De ce să alegi Oriflame? Pentru că investiția ta va fi minimă, brandul este unul renumit, iar șansele de reușită sunt mai mari.
Compania Oriflame este prezentă în 61 de țări, are peste 3,5 milioane de consultanți și venituri anuale de aproximativ 1,5 miliarde de euro. Experiența de peste 50 de ani a companiei în domeniul vânzărilor directe, te vor ajuta să îți clădești o afacere de succes și stabilă.

Fă-ți un plan. Atunci când te-ai hotărât să începi afacerea Oriflame, stabilește care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, adoptă o strategie pe o durată de minim 3 luni și setează-ți obiectivele și resursele pe care ești dispus să le investești. Este foarte important în construirea planului să știi ce timp ești dispus să investești pentru a îți atinge obiectivele propuse.

Găsește oamenii potriviți pentru afacerea ta. Acesta este cel mai important aspect. Alcătuiește-ți o listă cu potențialii clienți. Poți include în această listă atât rude, prieteni, foști colegi de muncă sau de școală, cât și simple cunoștințe. Niciodată nu ai de unde să știi cine ar putea fi interesat de beneficiile pe care Oriflame le oferă.

Apoi, gândește-te de ce anume ar fi interesați și cum intenționezi să le propui colaborarea. Le poți oferi toate cele trei variante de câștig pe care Oriflame le are:

  • achiziționarea de produse pentru consumul personal, la un preț mai mic față de prețul de catalog
  • câștigarea unui venit suplimentar prin promovarea produselor
  • construirea unei afaceri.

Promovează-ți afacerea. Nu este nevoie să investești în promovarea plătită, dar trebuie să fii vizibil. Poți încerca să îți muți afacerea în mediul online, unde ai avantajul resurselor gratuite, cum sunt platformele de socializare. Postează poze cu produse, poze de la evenimentele Oriflame la care participi, sfaturi personale și povestea ta și a consultanților tăi.

Cel mai important este să nu pui presiune pe tine! Fii consecvent și urmează-ți planurile, însă ai răbdare și așteaptă o perioadă mai lungă pentru a vedea rezultate. La început, ca orice afacere, lucrurile pot evolua cu pași mai mici, dar dacă îți menții determinarea , rezultatele vor fi vizibile.

Fă o schimbare chiar astăzi!

Alătură-te acum!

Pentru că la Oriflame câștigurile sunt nelimitate, depinde doar de tine unde vei ajunge!