Cadouri

Ne bucurăm că ai ales să ni te alături și îți oferim posibilitatea de a parcurge un program de bun venit , care îți poate aduce mai multe cadouri.

PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame și plasează o comandă de minim 150 lei (preț de catalog) în catalogul 9 și primești pentru numai 5 lei Tus-stilou The One & Ruj Colour Obsession The One. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania imediat urmatoare.

PASUL 2

Revino și în campania următoare cu o comandă de minim 250 lei (preț de catalog) și vei primi pentru numai 7 lei portofelul Linnea. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania imediat urmatoare.

PASUL 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și plasează o comandă de minim 350 lei (preț de catalog) și vei primi pentru numai 10 lei geanta Linnea. Produsul se livreaza automat cu prima comanda din campania imediat urmatoare.

DE REȚINUT!

Produsele cadou le vei primi în prima comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiția. De exemplu: îndeplinesc condiția în campania 9, voi primi cadoul în campania 10, indiferent de valoarea comenzii din campania 10.

Pentru a beneficia de toate cadourile din programul de bun venit trebuie să parcurgi consecutiv cei 3 pași. Nu poți beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit condițiile din pașii anteriori.