Cadouri

Ne bucurăm că ai ales să ni te alături și îți oferim posibilitatea de a parcurge un program de bun venit , care îți poate aduce mai multe cadouri.

PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame și plasează o comandă de minim 200 lei (preț de catalog) în catalogul curent și primești pentru numai 6 lei produsul din imagine. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din campania urmatoare cele in care te-ai inscris.

PASUL 2

Revino și în campania următoare cu o comandă de minim 300 lei (preț de catalog) și vei primi pentru numai 8 lei produsul din imagine. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din a doua campanie de la inscriere.

PASUL 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și plasează o comandă de minim 400 lei (preț de catalog) și vei primi pentru numai 10 lei produsul din imagine. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din cea de-a treia campanie de la inscriere.

DE REȚINUT!

Produsele cadou le vei primi în prima comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiția. De exemplu: îndeplinesc condiția în campania 9, voi primi cadoul în campania 10, indiferent de valoarea comenzii din campania 10.

Pentru a beneficia de toate cadourile din programul de bun venit trebuie să parcurgi consecutiv cei 3 pași. Nu poți beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit condițiile din pașii anteriori.