Cadouri

Ne bucurăm că ai ales să ni te alături și îți oferim posibilitatea de a parcurge un program de bun venit , care îți poate aduce mai multe cadouri.

PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame și plasează o comandă de minim 300 lei (preț de catalog) în catalogul curent și primești pentru numai 10 lei produsele din imagine. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din campania urmatoare cele in care te-ai inscris.

PASUL 2

Revino și în campania următoare cu o comandă de minim 300 lei (preț de catalog) și vei primi pentru numai 15 lei produsul din imagine. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din a doua campanie de la inscriere.

PASUL 3

Rămâi alături de noi și în cea de-a treia campanie și plasează o comandă de minim 300 lei (preț de catalog) și vei primi pentru numai 20 lei produsul din imagine. Produsul ales trebuie adaugat la prima comanda din cea de-a treia campanie de la inscriere.

DE REȚINUT!

Produsele cadou le vei primi în prima comandă din campania următoare celei în care s-a îndeplinit condiția. De exemplu: îndeplinesc condiția în campania 9, voi primi cadoul în campania 10, indiferent de valoarea comenzii din campania 10.

Pentru a beneficia de toate cadourile din programul de bun venit trebuie să parcurgi consecutiv cei 3 pași. Nu poți beneficia de oferta pasului 3 dacă nu ai îndeplinit condițiile din pașii anteriori.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/hrbapunw/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/hrbapunw/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349