Castiga bani

Alege să îți faci un cont de client Oriflame și vei beneficia de următoarele avantaje:

Economisești atunci când cumperi produse Oriflame

Online este mai simplu! De care ori alegi să îți achiziționezi produsele Oriflame pentru tine și familia ta, din contul tău de client, beneficiezi de discount! Astfel, eviți cozile din supermarketuri, aglomerația din trafic și timpul pierdut atunci când nu știi ce produse să alegi. Catalogul nostru îți oferă toate detaliile necesare pentru a fi sigur că ai ales produsul potrivit.

Reducerea o vei simți imediat. Spre exemplu, îți cumperi produse pentru tine în valoare de 99.98 lei și plătești pentru ele doar 80 lei!

Câștigi prin promovarea produselor Oriflame

Arată catalogul în cercul tău de cunoștințe și poți câștiga imediat bani în funcție de valoarea comenzilor tale:

  • 23% pentru o comandă între 70 lei – 349 lei
  • 30% pentru o comandă între 350 lei – 699 lei
  • 40% pentru o comandă peste 700 lei

Este foarte simplu! Toată lumea cunoaște produsele noastre și nu ai nevoie de cursuri sau de experiență în domeniul vânzărilor. Catalogul se vinde singur, de aceea nu trebuie să îți faci griji dacă nu cunoști toate produsele noastre. Totuși, noi te sfătuim să testezi cât mai multe dintre ele și astfel vei ști ce să recomanzi clienților tăi. În plus, aceștia vor fi tentați să cumpere un produs pe care l-au văzut că tu îl folosești.

Gândește-te de câte ori ai făcut reclamă gratuită, recomandând produsele folosite de tine. Este momentul să câștigi doar folosind produsele Oriflame preferate!

Construiește-ți propria afacere

Îți dorești independența financiară? Câștigă mai mulți bani invitându-ți cunoștințele să ți se alăture și astfel îți vei construi echipa ta de consultanți.

Poți câștiga între 3%- 21% din vânzările consultanților tăi și poți obține venituri substanțiale!

Împărtășind cunoștințele tale cu echipa, îi vei ajuta să se dezvolte odată cu ține, câștigați bani împreună și vă apropiați mai mult de visuri. Pe măsură ce echipă ta crește, cresc și veniturile tale.

Ai susținerea permanentă a unui director de vânzări și îți poți construi o afacere de suscces alături de noi!

Simplu, nu-i așa?

Fă acum primul pas

Daca beneficiile te-au convins, atunci nu mai ezita si contacteza-ne pentru a intra in familia Oriflame.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/hrbapunw/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/hrbapunw/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349