Despre mine

Alege-ți un job pe care să îl iubești. Astfel nu va trebui să muncești o zi în toată viață ta. – Confucius

Cred că acest citat mi se potrivește mănușa 🙂 Nu am știut niciodată ce job mi s-ar potrivi, dar am știut că trebuie să fac ceva ce iubesc, să nu simt că muncesc.
Bianca Robete este numele meu, iar povestea mea alături de Oriflame a început în anul 2006, când, elevă fiind, am decis să mă înregistrez pentru a îmi cumpără produsele preferate la un preț mai mic și pentru a avea un venit suplimentar.
În scurt timp am descoperit că Oriflame nu înseamnă doar produse sau doar un catalog. Am înțeles că Oriflame este despre și cu oameni,dornici să te ajute să te dezvolți, că în spatele catalogului este o afacere stabilă și durabilă. Iar pentru a reuși, trebuie doar să îți dorești.

Am avut norocul să mă alătur unei echipe tinere, unui sponsor care și-a dat seama de potențialul meu, chiar înainte ca eu să știu că pot face afacerea Oriflame și care m-a sprijinit și motivat constant.

De atunci au trecut 12 ani. Dacă privesc în urmă, pe lângă partea financiară, am câștigat alături de Oriflame o mulțime de prieteni, am câștigat experiență și m-am dezvoltat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Am vizitat de-a lungul anilor 10 țări și peste 20 de orașe și cel mai important mi-am clădit o afacere stabilă și de succes!

Atunci când am acceptat să intru în afacerea Oriflame nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi putea obține atâtea lucruri. De fapt, cred că nici măcar nu îndrăzneam să visez atât de departe.

Dacă și tu îți dorești să îți schimbi viața, te aștept în echipa mea! Îți promit că voi fi alături de ține pas cu pas, pentru a avea și tu succes!

Și pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, va las mai jos câteva dintre cele mai dragi amintiri ale mele.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/hrbapunw/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/hrbapunw/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349